Написать в Viber Позвонить

Диагностика гидравлики

Важливою ланкою технічного обслуговування гідроагрегатів є своєчасне виявлення дефектів, які призвели до втрати працездатності гідравлічної системи. Компанія «ГидроПартнер» здійснює діагностику гідравліки для спецтехніки різних видів – тракторів, самоскидів, екскаваторів, навантажувачів, КМУ та ін. Професійні навички, тривалий досвід в обслуговуванні величезної кількості спеціалізованої сільгосп, автодорожньої техніки дозволяють фахівцям нашого сервісного центру в найкоротші терміни проводити діагностику гідравлічних систем машин вітчизняного та імпортного виробництва.

Якісне обладнання для проведення діагностики гідравліки дозволяє дати високоточну оцінку стану гідравлічної системи. В наявності високоточне обладнання, що дозволяє виявляти поломки різного характеру на будь-якій стадії. Діагностика гідравліки включає в себе проведення вимірів всіх необхідних показників, що відображають повноцінну роботу техніки — вакуумне тиск, температура рідини і робочих вузлів системи, рівень шумів, забрудненість масла, тиск у всіх ділянках гідросистеми.

Диагностика гидросистемы и различной спецтехники

ЦІЛІ ДІАГНОСТИКИ

Основне завдання проведення діагностики — визначення і розпізнавання стану гідравлічної системи. Це встановлення локацій дефектів гідросистеми і складових її комплектуючих та передбачення можливих відхилень в роботі гідроагрегату. Завданнями процедури діагностування є:

1. Встановлення несправностей і дослідження причин їх виникнення;

2. Визначення робочих параметрів гідросистеми;

3. Розробка комплексу заходів для відновлення працездатності обладнання;

4. Передпродажна оцінка вартості гідроагрегату;

5.  Термін виконання діагностики – від 2 днів, в залежності від типу гідрообладнання і завантаженості бригади.

Характерні ознаки, які наочно показують несправність гідросистеми, на які слід звернути увагу і провести діагностику і подальший ремонт гідравліки:

• Витікання в різних місцях;
• Спінювання робочого масла;
• Зниження потужності транспорту;
• Зменшення швидкості роботи системи або окремих запчастин;
• Виявлення сторонніх шумів при роботі;
• Перегрів.

ВИДИ ДІАГНОСТИКИ

Компанія «ГидроПартнер» виконує три види діагностики:

  • Виїзну. Проводиться на об’єкті експлуатації техніки. Наявність спеціалізованих інструментів і ремкомплектів дозволяє визначити і усунути ряд поломок на місці.
  • Дефектування. Процедура передбачає ретельне дослідження розібраної гідросистеми для виявлення пошкоджених або зношених деталей. Працездатність вузлів перевіряється візуально і інструментально.
  • Стендову діагностику. Гідроагрегат встановлюється на стенд для створення змішаних навантажень. Це дозволяє оцінити готовність гідравліки до умов експлуатації і відрегулювати параметри до необхідних значень. Випробування зазвичай проводяться по завершенні ремонту.

Діагностика включає в себе:

  • Діагностику гідравлічних насосів. На даному етапі співробітники Сервісного центру ГідроПартнер встановлюють продуктивність, вакуумний тиск, визначають витіки, регулюють і перевіряють (при необхідності);
  • Діагностику моторів гідравліки. Під час перевірки наші фахівці встановлюють відповідність усім зазначеним технічним показникам;
  • Перевірку гідравлічних клапанів. При виявленні будь-якої невідповідності, проводиться регулювання тиску, витрати масла, а далі — запускається перевірка на стендах;
  • Комплексну діагностику всієї гідравлічної системи. На даному етапі проводиться замір температури робочої рідини, контролюється «гучність», рівень забрудненості масла, тиск і ін.

Після закінчення діагностики видається висновок про технічний стан гідроагрегату із зазначенням видів ремонтних робіт, необхідних для відновлення працездатності.

Диагностика гидравлической системы различной спецтехники

ПЛЮСИ ДІАГНОСТИКИ НА НАШІЙ БАЗІ

До наших переваг відносяться:

  • Виїзд фахівця з діагностики здійснюється по теріторії України протягом дня або на наступний день після подачі заявки;
  • Виконуємо регулярне техобслуговування для виявлення несправностей на ранніх стадіях;
  • Використовуємо сертифіковане обладнання, що дозволяє дати точну оцінку технічному стану гідросистеми;
  • Працюємо з широким модельним рядом гідроагрегатів вітчизняного та імпортного виробництва.

Для замовлення послуг з діагностики гідравліки телефонуйте в компанію «ГидроПартнер» за телефоном 38(098)684-31-81; 38(098)684-53-24.

Related Posts

Добавить комментарий

Ваш адрес электронной почты не будет опубликован. Обязательные поля помечены

Free WordPress Themes, Free Android Games